În materie de band și formație pentru evenimente private, oferta este extrem de variată. O singură căutare în Google, folosind expresiile cheie „formație nuntă”, formație live botez”, “sonorizare evenimente”, “formație live nuntă” ( și lista poate continua ), iți returnează zeci de rezultate și reclame ale formațiilor de muzică pentru nuntă specializate pe nunți, botezuri, evenimente private diverse.

Așadar, concurența pe acest segment de activitate este mare și, tocmai de aceea, trebuie sa ne diferențiem din ce în ce mai mult de concurența noastră directă. Cum putem să facem acest lucru? Prin promptitudine, seriozitate, calitate și profesionalism. Iar acestea nu sunt doar simple vorbe. Sunt certitudini susținute de clienții noștri, de-a lungul anilor de experiență.

Cine suntem noi, Formația Occident?

Formație de muzică pentru evenimente private - Formația OccidentSuntem o formație live de nuntă,care are și un bogat portofoliu ca formație de muzică pentru evenimente private. Formația Occident îmbină perfect partea artistică ( instrumentiști și soliști cu o înaltă pregătire profesională), cu partea tehnica (sonorizare, lumini, efecte speciale).

Oferim flexibilitate în servicii,în funcție de preferințele dumneavoastră.

De ce să ne alegeți pe noi, dintre toate Formațiile de muzică pentru evenimente private?

  • Te asigurăm de profesionalism și ne implicăm direct în reușita evenimentului tău;
  • Comunicam excelent și iți propunem varianta optimă pentru petrecerea ta;
  • Suntem implicați în buna desfășurare a evenimentului tău;
  • Suntem profesioniști, iubim muzica și știm cum sa transformăm un eveniment privat obișnuit într-unul de succes;
  • Mizăm pe promptitudine și seriozitate, ceea ce înseamnă că ne respectăm pe deplin angajamentele;
  • Avem o experiența vastă în domeniul formației de muzică pentru evenimente private și suntem în măsura să-ți oferim garanții de reușită;
  • Ne place ceea ce facem și acest lucru se vede în prestațiile noastre;
  • Oferim servicii muzicale pentru orice tip de eveniment.

Asigurarăm echipamentul tehnic

Formația Occident asigură tot echipamentul tehnic necesar susținerii unui eveniment privat, cum ar fi:

 

 

sistem complet de sonorizare (boxe, amplificatoare, mixer, microfoane…), instalație de lumini (schela modulara telescopica, moving head-uri, lumini ambientale,plasa de lumini….).

Formație de muzică pentru evenimente private – Formația Occident

Formație de muzică pentru evenimente private - Formația Occident

Dacă sunteți în căutarea unei formație de muzică pentru evenimente private sau orice alte tipuri de petreceri, formația Occident este alegerea perfectă pentru evenimentul dumneavoastră. Oana Pintea ( voce ), Marian Sârbu ( clape si acordeon), Ciprian Bucur ( saxofon) și Ionuț Tănase ( vioara ), alcătuiesc Formația Occident.  

Orice eveniment privat poate deveni special și de neuitat în compania noastra cu o experiență dobândită atât în țară, cât și în străinătate.

Formația Occident reușește să transforme orice eveniment din viața dumneavoastră în adevărate spectacole de sunet, culoare și lumină.